0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

CELODNEVNO ‘MALTRETIRANJE’: Sergej juri Mitra i ‘pecka’ ga zbog jučerašnje utakmice!

Objavljeno: 18.06.18 u 18:55

Nakon velikog trijumfa nad Kostarikom u taboru srpske reprezentacije vlada izuzetno dobra atmosfera.

Srbija je minimalnim trijumfom nad Kostarikom napravila sjajan uvod u Mondijal i igrom, ponašanjem i disciplinom nagovestila da može mnogo u Rusiji.

Meč u Samari odlučio je Aleksandar Kolarov, a činjenica je da je moglo još nekoliko golova da bude u mreži Kejlora Navasa, pogotovo je mogao da je trese Aleksandar Mitrović, koji je dva puta izlazio oči u oči sa golmanom Kostarike i Real Madrida, ali ga nije savladao.

– Ma, ne znam što nije dao gol. Ceo dan ga jurim i zapitkujem: ‘Je li, Mitre, što nisi dao bar jedan gol?’ – nasmejao se Sergej Milinković-Savić dok je razgovarao sa srpskim novinarima.

Srbija je napravila veliku stvar pobedom nad Kostarikom, ali je i Švajcarska u večernjem terminu kada je remizirala sa Brazilom 1:1.

– Nismo ni znali koji je rezultat, bili smo u avionu dok je trajala ta utakmica. Očekivali smo drugi rezultat, ali šta je tu je, idemo na pobedu protiv Švajcarske – najavio je još uvek fudbaler Lacija.

Sergej Milinković-Savić debitovao je sjajnom igrom u prvom zvaničnom meču za nacionalni tim Srbije. Baš kao i Nikola Milenković, njegov saigrač iz Serije A.

– Obojica igramo u Seriji A, ja malo duže od Blekija, ali i on je prošlu sezonu dobro odigrao. Navikli smo na taj pritisak. Možda i bude 100 utakmica (u dresu nacionalnog tima), daj bože – rekao je vidno raspoloženi Sergej.

Ako protiv Švajcarske ponovi jučerašnju igru sa ‘Kosmos arene’, Srbija ima čemu da se nada, pa i Aleksandar Mitrović još po nekoj stopostotnoj šansi koju bi mu namestio popularni SMS.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter