0
AdmiralBet ABA Liga

BORAC SE OSLANJANA NA PROVERENE SNAGE: Produžetak saradnje sa iskusnim igračima

Objavljeno: 18.06.18 u 17:59

Klub iz Čačka kostur tima za narednu sezonu formiraće pomoću proverenih igrača.

Matija Popović, Uroš Čarapić i Ivan Gavrilović ostaju u ovom klubu.

Tek što su okončali ovu sezonu, čelni ljudi kluba iz Čačka već su krenuli sklapanje kockica za narednu sezonu. Borac će se i naredne, kao i ove sezone takmičiti u drugom rangu ABA lige i tako pokušati da se domognu najjačeg takmičenja.

– U petak smo produžili saradnju sa Popovićem, Čarapićem i Gavrilovićem na još tri godine. Tačnije, dve godine plus jednu. Cilj nam je da nastavimo sa starom dobrom praksom da okosnicu tima čine domaći igrači, stasali u našem klubu. S obzirom da ćemo i naredne godine igrati dve lige, ABA 2 i KLS, potreban nam je adekvatan roster, kako bismo izneli sezonu na pravi način. Želimo da sa igračima sklapamo višegodišnje ugovore, a da manje budu zastupljeni jednogodišnji dogovori, rekao je direktor Borca Marko Ivanović.

U narednim danima plan je dovesti još nekoliko pojačanja.

– Tako je. Uslediće pregovori i sa ostalim igračima, pre svega Čačanima. To i naša publika voli i podržava. Tu pre svega mislim na Marinovića, Pešakovića i Todorovića. Pod ugovorom su Đoković i Prlja, i nadam se da će ostati u Borcu naredne sezone. Želja nam je da na vreme definišemo okosnicu tima, a da kasnije u dogovoru sa trenerom tažimo potrebna pojačanja za pozicije koje budu deficitarne, rekao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter