2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO PARTIZANOVO POJAČANJE O ‘ORLOVIMA’: Želim im da prođu grupu!

Objavljeno: 16.06.18 u 17:10

Fudbaleri Partizana spremaju se za novu sezonu, ali uprkos treninzima pažnja je usmerena i ka Rusiji, gde se održava Svetsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije sutra od 14 časova igra svoj prvi meč, protivnik je Kostarika, a novo pojačanje tima iz Humske, Nemanja Nikolić, otkrio je svoja očekivanja pred ovaj duel:

– Što se naše reprezentacije tiče želim im da ostvare prvi cilj, a to je izlazak iz grupe koja nije nimalo laka. Imamo jednog od favorita za osvajanje u grupi, a to je Brazil. Biće jako teško, ali mislim da uz igrački kadar koji imamo, možemo verovati da će ti momci ostvariti prvi cilj. Želim im svu sreću i nadam se da će start biti kako bismo svi želeli, a to je pobeda protiv Kostarike u prvom kolu, rekao je Nikolić u delu intervjua objavljenom na Instagramu.

Ostatak će navijači kluba iz Humske moći da pročitaju u ponedeljak.

 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

2 Komentara

    • Institucija kpja najavljuje povratak titule a pojacanja dovodi iz druge lige i nekih seoskih klubova…eeee institucijo…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter