0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEMANJA BJELICA: Nije realno da igram za reprezentaciju…

Objavljeno: 16.06.18 u 13:09

Košarkaš Minesota Timbervulfsa došao je u Beograd na okupljanje košarkaške reprezentacije Srbije, ali ipak neće igrati u trećem ‘prozoru’ kvalifikacija za Mundobasket.

Nemanja Bjelica pojavio se juče u ‘Kraun plazi’ gde se okupio nacionalni tim Srbije, podržao je reprezentativne saigrače, ali ipak neće biti na raspolaganju selektoru Aleksandru Đorđeviću za duele kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Gruzije 29. juna i Nemačke 2. jula.

– Razgovarao sam sa Saletom. Nisam još potpisao novi ugovor u NBA, pa nije realno da igram, jer početkom jula putujem u SAD. Trenutno je sve na čekanju – izjavio je Bjelica.

I dalje žali zbog povrede i propuštenih nastupa na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. i Eurobasketu u Istanbulu 2017. godine. Na oba takmičenja Srbija je osvojila srebrno odličje.

– Svi smo zajedno, dišemo kao jedan, znamo dobro šta nacionalni tim znači. Žao mi je što je tako ispalo, ali to je život. Osećao sam se kao da sam član tima tokom oba takmičenja. Krivo mi je zbog Olimpijskih igara, imao sam veliku želju da igram u Riju – istakao je Nemanja Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter