0
Fudbal

MLADEN KRSTAJIĆ: Već pet dana znam sastav, Kostarikanci nas neće zavarati!

Objavljeno: 16.06.18 u 11:55

Uoči prve utakmice na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pred novinarima u Samari bili su selektor Srbije Mladen Krstajić i kapiten Aleksandar Kolarov.

Selektor Krstajić prezadovoljan je atmosferom u timu i to je ono što ga najviše raduje pred start Svetskog prvenstva i utakmicu protiv Kostarike.

– Što se tiče protekle tri nedelje, zadovoljni smo atmosferom i radom. Nije lako da igrači koji su imali naporne sezone posle kratke pauze opet krenu sa pripremema, psihološki opterećeni sezonom. Ali, napravili smo dobar uvod u ono što nas očekuje, a to je meč s Kostarikom – istakao je Mladen Krstajić.

Dobio je pitanje o sastavu, istakao je da ga zna već nekoliko dana, ali da ne želi da ga otkrije.

– Što se tiče sastava, možda ga vi bolje znate nego ja, ali bilo bi neozbiljno da ga izdiktiram. Nemam dilemu, već pet dana znam sastav – rekao je selektor.

FOTO: STARSPORT

Ne plaši ga to što je naša selekcija jedna od najmlađih na šampionatu.

– Ne bavimo se tim stvarima, koliko ko ima godina, jer smo doveli najbolje igrače. Ima još fudbalera koji zaslužuju da budu ovde, ali nisu mogli svi da dođu. Mitar i Sergej su mladi, perspektivni i ambiciozni, dokazuju se iz dana u dan, znaju šta im je činiti – rekao je Krstajić.

Ovo će biti njegova prva zvanična utakmica od kako je preuzeo klupu reprezentacije Srbije.

– Ne bih odvajao prijateljske i zvanične utakmice. Kod nas se sve utakmice gledaju kao takmičarske, bile one Maroko ili Kostarika. Nemam problem sa iskustvom, radim sa profesionalcima. Atmosfera je stvarno odlična što me čini srećnim. Van terena smo drugari, na terenu se zna ko šta radi – rekao je Krstajić.

Na kraju je imao i poruku za Kostarikance, koji prema njegovim rečima neće zavarati njega i igrače porazima od Engleske i Belgije.

– Neće nas zavarati utakmica ni protiv Belgije, ni Engleske, znamo šta su vrline i mane Kostarike. Spremni smo za utakmicu i znamo šta nam je činiti – zaključio je Mladen Krstajić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter