0
Fudbal

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Blaža je snimio himnu navijača i podržao Orlove pred prvi meč na Mondijalu (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.18 u 19:57

Dan pred prvi meč na Svetskom prvenstvu u Rusiji, reprezentacija Srbije dobila je još jednu himnu.

Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi uz ‘Ale, ale’, kako se ova pesma zove, bodriće izabranike Mladena Krstajića na mečevima u Rusiji.

Blaža je već otpevao sada već čuvenu pesmu ‘Ale, ale’, davne 1998. godine, kojom je ispratio selekciju Jugoslavije na Mondijal u Francusoj, a sada je napravio još jedan takav hit, za mlađe navijače Orlova.

– Ovo mi je treće Svetsko prvenstvo. Posle pesme „Ale, ale“ iz 1998. godine kada su igrali Piksi, Dejo, Mijat i drugi i verzije iz 2010. godine u Južnoj Africi, kada su igrali Vidić, Stanković, Pantelić, ovo je treći put da sa Kljunovima pravim neku vrstu podstreka za naše fudbalere. Napravili smo dve verzuije spota, tako da će uživati i staro i mlado, rekao je Inspektor Blaža.

Pored Blaže u spotu se pojavljuju reprezentativci Srbije, ali i mladi humanitarac i tvorac organizacije Zajedno za život, Jovan Simić, koji je podigao Srbiju na noge organizacijom raznih humanitarnih utakmica, aukcija dresova, i tako pomogao mnogo mališana u borbi protiv najtežih bolesti.

– Veliki je uspeh plasman na Mondijal i lepo je što će cela Srbija biti svim srcem uz naše igrače. Na njima je da nam se oduže, poručio je muzičar igračima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter