1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO JEDAN ZADATAK NA TRENINGU: Stiglo pojačanje na Zvezdine pripreme

Objavljeno: 15.06.18 u 16:35

Kiša, magla, oblaci i 12 stepeni dočekali su fudbalere Crvene zvezde u 9:30 na jutarnjem treningu na pripremama na Zlatiboru.

Svi Zvezdini igrači su izašli na teren hotela ‘Palisad’, a ovog jutra pridružio im se i Dejan Meleg koji je radio odvojeno. Zbog mokrog terena vežbe snage su pomerene i biće urađene pred popodnevni trening, pa se nakon zagrevanja prešlo na danas jedini zadatak – trčanje.

Trčalo se u četiri grupe, u nekoliko serija, sa promenljivim ritmom. Bez ikakve sumnje jedan od onih težih treninga jer su ovog kišovitog jutra loptu videli i sa njom radili samo golmani i Dejan Meleg.

Da dobra atmosfera u ekipi nije samo izlizana fraza pokazalo se upravo na ovom treningu jer je ona znatno olakšala igračima naporan rad. Svaka od četiri grupe imala je svoje priče i šale kako bi se bolje podneo ritam trčanja.

Današnjem treningu prisustvovala je i Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon, koji je na kraju igračima upućivao reči podrške, a najviše ga je zanimalo kako su momci koji su došli iz Grafičara sve izdržali.

Upravo ti mlađi fudbaleri i omladinci su nakon rada na terenu otišli do teretane gde su ih čekale dodatne vežbe.

0
0

1 Komentara

  1. „Upravo ti mlađi fudbaleri i omladinci su nakon rada na terenu otišli do teretane gde su ih čekale dodatne vežbe“ piše u tekstu g. Smuđe. Ali sledeći korak je odlazak na „pozajmice“, jer oni nisu u fokusu ovih licemera koji vode Zvezdu, jer njima mladi igrači služe samo kao Potemkinova sela. Znate li koliko će mladih igrača Zvezde biti kandidati za tim, posle priprema u Austriji?! Odgovor je možda jedan (Joveljić, i to zavisi da li će otići Pešić i Pavkov, i da li će doći neki novi centarfor). Ostali će biti poslani na „pozajmice“, sa koji se niko ne vraća. Ovim licemerima koji vode Zvezdu će biti obrazloženje kako mladi nemaju iskustva! Živi bičli pa videli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter