6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK SA JUGA: Dinamo istupa iz Superlige Srbije, jedini spas prodaja najboljeg igrača

Objavljeno: 14.06.18 u 19:40

Šokantna vest stiže sa juga Srbije koja bi mogla da utiče na regularnost Superlige Srbije u sezoni 2018/2019, a tiče se novog člana ‘elitnog’ ranga.

Dinamo iz Vranja razmišlja o istupanju iz Superlige Srbije. Razlog su finansijski problemi. To jest lokalna samouprava nema novca da pomogne tim koji se prvi put u svojoj istoriji plaisrao u najviši rang takmičenja. Prvi čovek Vranjanaca Dragan Antić Recko istakao je da uprava grada nema sluha za najveći uspeh u istoriji.

– Znam da bi istupanje iz lige bila velika tragedija za Vranje i jug Srbije. Obećanja su stizala sasvih strana, ali na kraju ništa. Trebalo je u petak da počnemo pripreme, ali smo ih otkazali. Nalazimo se u veoma teškoj finansijskoj situaciji, na pragu smo bankrota. To znači da moramo da istupimo iz Superlige Srbije, a to povlači da Vranjanci neće biti u mogućnosti da u svom gradu vide Zvezdu i Partizan, iako smo se na terenu za to izborili. Grad ne želi da nam pomogne, Dinamo nema svetlu budućnost – rekao je Dragan Antić.

Jedna od slamki spasa je i prodaja najboljeg napadača Zakarija Surake koji je prošle sezone postigao 17 golova. Za njega postoji interesovanje iz druge lige Turske.

0
0

6 Komentara

  1. Gde je opstina da pomogne Dinamo treba da igra u Super ligu Srbije …. Gradonacelnik Sns treba da stane u pomoc ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter