1
Domaći fudbal

FOTO: Saša Stamenković

SAŠA STAMENKOVIĆ ZA HOTSPORT: Azerbejdžan mi je puno dao, vreme je da se sada ja odužim!

Objavljeno: 14.06.18 u 21:05

Nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković blizu je povratka u Azerbejdžan, obećanu zemlju u kojoj je bio zvezda noseći dres Nefčija.

Posle tri godine Saša Stamenković bi mogao da se vrati u Azerbejdžan, zemlju u kojoj se proslavio posle odlaska iz Crvene zvezde. Tada je popularni Stameni nosio dres Nefčija na više od sto utakmica. Kasnije ga je put odveo u Kazahstan, a posle dve godine u Okzetpešu došlo je vreme za novi korak u karijeri.

– Oporavio sam se od povrede i treniram individualno. Blizu sam angažmana u Azerbejdžan i dogovora sa klubom Sabahom koji se ove sezone plasirao u Premijer ligu. Imam volju i želju da im pomognem u ciljevima koje su zacrtali – rekao je za HotSport, Saša Stamenković i dodao:

– Menadžer mi je u Azerbejdžanu i očekujem da sve uskoro bude završeno.

Saša Stamenković je odlučio da se ovoga puta oduži Azerima, jer su mu mnogo pomogli dok je nosio dres Nefčija.

– Azerbejdžan mi je puno dao tako da je vreme da se i ja odužim. Novac mi nije prioritet, želim da pomognem debitantu u ‘eliti’ u ostvarenju ciljeva – zaključio je Saša Stamenković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter