0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAČIĆ SE OPROSTIO: Zvezdo hvala ti na svemu dobrom, a i na svemu lošem

Objavljeno: 14.06.18 u 09:10

Juče je i zvanično u Valensiji predstavljen kao novo pojačanje doskorašnji fudbaler Crvene zvezde.

Uroš Račić se ovog leta seli u Španiju, a na konto toga Zvezda će dobiti dva miliona evra.

Ruku na srce, mladi fudbaler se nije naigrao u Ljutice Bogdana i njegovo vreme je tek dolazilo, ali je Račić još jedan u nizu mladih talenata koji će već u toj fazi napustiti domaći fudbal i otići u jedan od najpoznatijih klubova tog dela Evrope.

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde se porukom preko društvene mreže Instagram oprostio od ljudi u klubu, saigrača i navijača:

– Zvezdo, hvala ti na svim divnim trenucima, hvala ti na svim teškim trenucima! Hvala ti što si od mene počela da praviš igrača i čoveka, i hvala ti što si mi dozvolila da pokušam u nekoj drugoj sredini da nastavim da učim i napredujem! Hvala svima, svim trenerima koji su mi pomogli da dođem i da budem deo jednog velikog kluba, hvala svim trenerima koji su mi dali šansu da igram u Zvezdi! Hvala svim ljudima iz uprave koji su verovali u mene i koji su pomogli da budem deo istorije jednog velikana kakav je moja Zvezda! Hvala svim igračima uz koje sam fudbalski odrastao i svima sa kojima sam zajedno delio dobro i manje dobro! Na kraju hvala najboljim navijačima na svetu bez kojih sve ovo ne bi ni bilo moguće, kao i mojim fanovima! Hvala porodici i Bogu koji mi je dao šansu da iz našeg najvećeg kluba probam u jedan od najvećih klubova na svetu da budem šampion i igram evro takmičenja do samog kraja, napisao je Račić.

 

Zvezdo , hvala ti na svim divnim trenucima , hvala ti na svim teskim trenucima! Hvala ti sto si od mene pocela da pravis igraca i coveka i hvala ti sto si mi dozvolila da pokusam u nekoj drugoj sredini da nastavim da ucim i napredujem! Hvala svima , svim trenerima koji su mi pomogli da dodjem i da budem deo jednog velikog kluba , hvala svim trenerima koji su mi dali sansu da igram u Zvezdi ! Hvala svim ljudima iz uprave koji su verovali u mene i koji su pomogli da budem deo istorije jednog velikana kakav je moja Zvezda ! Hvala svim igracima uz koje sam fudbalski odrastao i svima sa kojima sam zajedno delio dobro i manje dobro ! Na kraju hvala najboljim navijačima na svetu bez kojih sve ovo ne bi ni bilo moguce , kao i mojim fanovima ! HVALA porodici i Bogu ,koji mi je dao sansu da iz naseg najveceg kluba probam u jedan od najvecih klubova na svetu da budem sampion i igram evro takmicenja do samog kraja !⚪️⚽️❤️ @crvenazvezdafk

A post shared by JUGADOR DE VALENCIA C.F. ⚽️ (@urosracic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter