4
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Nenad Milijaš

PRVI TRENING NA ZLATIBORU – MILIJAŠ: Drago mi je kad igrači odlaze, doćiće pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.18 u 20:29

Crvena zvezda je danas odradila prvi trening na Zlatiboru, a ekipi se priključio kapiten Nenad Milijaš.

Bazični deo priprema je uvek najteži za igrače, ipak atmosfera na Zlatiboru je danas bila na zavidnom nivou, raspoloženje nije moglo da pokvari ni hladno vreme, a ni kiša. Posle dana dužeg odmora ekipi se priključio Nenad Milijaš, koji će na stadionu ‘Rajko Mitić’ ostati još godinu dana.

– Imao sam produženi odmor u smislu dana više, posle sam se video sa šefom i upravom, dogovorili se za još godinu ugovora. Cilje je uvek isti, posle duže vremena imamo šansu u Evropi, dugo do prošle godine nismo igrali, daćemo maksimum, ne obećavamo ništa, jer je to toliko teško i potrebno je sreće – istakao je Nenad Milijaš.

Kapiten se osvrnuo i na odlakse Luke Adžića, Uroša Račića i Abrahama Frimponga.

– Dobro, Zvezda od toga živi. To je normalno i meni je drago kada neko ode. Sa novcem možemo da dovedemo bolje i skuplje igrače, početak je biće odlazaka, ali i dolazaka. Bitno je da je za sada kostur tima sačuvan – zaključio je Nenad Milijaš.

0
0

4 Komentara

  1. deda idi u penziju ili se uclani u pups umesto sto uzimas mesto andriji lukovicu na primer, bruko….idi treniraj decu samo nemoj da budes toliko nerealan i bezobrazan, posto si pusac dugogodisnji pusi sa penzosima u parku i igraj sah i domine

    0
    0
    Odgovori
  2. E, moj Milijašu, ti da si pošten čovek, sam bi se zahvalio Zvezdi i rekao dosta je, ja nisam više za Zvezdu! Nema tog navijača Zvezde koji ne kaže da je bruka da i dalje o(p)staješ kao igrač! Došao si klao rezerva iz druge lige Kine! Ej, druga lige Kine?! Budi realan, ti ništa pozitivno ne možeš doneti Zvezdi! Nisi brz, nisi borben, nemaš dribling! Samo džogiraš u krugu centra! Ali, ovo je prvenstveno bruka Zvezde, da sa tobom 36-to godišnjakom, „napadne“ LŠ! Ovo je parodija od kluba! Zaista se pitam koji je to stručnjak taj Milojević, koji će pre tebe uzeti kao kandidata za prvi tim, nego nekog mladog igrača?! Ovo je početak kraja Zvezde?!

    0
    0
    Odgovori
      • Naravno, ja sam na japaneru i veoma sam čvrsto na zemlji, pa iz moje perspektive sve dobro vidim. Ali problem je za vas koji ste visoko na 10 hiljada metara visine, a priznaćeš, sa te se pozicije teško može bilo šta videti! Ali, zato kada padnete sa 10 hiljada metara, tresnete o zemlju i probudite se, biće porazno ono što ćete videti! Tim na brzinu sklepan, uoči kvalifikacija za LŠ, neuigran, sastavljen od „kapitalaca“ iz Afrike i J.Amerike i isluženih povratnika, uz uredno poslate mlade snage na „pozajmice“, sa kojih nema povratka! Prvi primer za to je Pavkov, drugi strelac prvenstva! Parodija od kluba! Vizija gubitnika!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter