2
Domaći fudbal

MATIĆU, GLEDAŠ LI: Istorijski rasplet u srpskom fudbalu, golman Jedinstva iz Uba odveo tim u viši rang golčinom u 95. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.18 u 14:38

Neverovatan rasplet desio se u Ubu gde je domaće Jedinstvo izborilo plasman u viši rang.

Posle veoma uzbudljivog meča i pobede od 4:2 protiv Slobode na stadionu ‘Dragan Džajić’, Jedinstvo se plasiralo u Kvalitetnu ligu Srbije.

Heroj pobede tima sa Uba bio je golman Bojan Petrović koji je postigao maestralan pogodak sa ivice kaznenog prostora u 95. minutu meča.

Prvi duel je u Užicu pripao domaćem timu rezultatom 1:0, tako da je Jedinstvo u revanšu moralo da juri preokret. I nije išlo najidealnije za tim sa Uba, na poluvremenu druge utakmice bilo je 1:1 posle čega je Jedinstvo postiglo još dva gola i imalo u šaci plasman u viši rang.

Međutim, hladan tuš u 89. minutu. Sloboda iz Užica je uspela da smanji na 3:2 i sa dva gola u gostima bila je u znatno boljoj situaciji, ali ono što se u petom minutu sudijske nadoknade desilo, prepričavaće se dugo na Ubu.

Golman Bojan Petrović je uložio poslednji atom snage i otišao u napad, bio u pravo vreme na pravom mestu i izuzetno preciznim udarcem matirao svog kolegu. Petrović je doneo pobedu od 4:2 Jedinstvu i plasman u Kvalitetnu ligu Srbije.

Jedinstvo je poznato kao i klub iz kojeg je u profesionalne vode zakoračio sadašnji reprezentativac Srbije i vezista Mančester Junajteda – Nemanja Matić.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo su omladinci jedinstva koji su se spektakularnom pobedom plasilari u omladinsku ligu srbije gde su zvezda, partizan, brodarac itd… fudbalski ub ne pamti ovakvu utakmicu jedinstva!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter