2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRĐAN OBRADOVIĆ: Video sam penal u Subotici! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.18 u 09:50

Kontroverzni sudija Srđan Obradović pušten je juče iz pritvora u Novom Sadu, te će se braniti sa slobode, a juče je dao izjavu.

Mnogo prašine se diglo posle najsmešnije dosuđenog penala u istoriji fudbala na meču Spartaka iz Subotice i Radničkog iz Niša. Posle toga policija je uhapsila prvog sudiju tog meča Srđana Obradovića, za kog se vezuju česti previdi tokom deljenja ‘pravde’. Suspendovani arbitar juče je pušten iz pritvora, a za ‘Novosti’ je govorio o ‘slučaju Subotica’.

– U tom trenutku ja sam video penal i zato sam svirao kazneni udarac. Na mestu na kom sam stajao, video sam da je ruka igrača bila spuštena. Zato sam mislio da je bilo igranje rukom i latio se pištaljke. Video sam igranje rukom – istakao je Obradović za ‘Novosti’.

Na pitanje kolega da li se oseća kao ‘žrtveno jagnje’, sudija Obradović je kratko odgovorio:

– Ko radi, taj i greši.

Sporan penal na meču Spartaka i Radničkog iz Niša dosuđen je u 79. minutu utakmice poslednjeg kola Superlige Srbije u kom se odlučivalo ko će od dva tima u kvalfikacije za Ligu Evrope. Na kraju su se plasirala oba…

0
0

2 Komentara

  1. Video je penal, a u derbiju nije video aut od pola metara. Doduše i Majo je samo za trenutak sklopio oči baš kada je lopta bila u autu. Obradoviću je neka mušica upala u oko pa čovek nije mogao da vidi. OVO JE KOMEDIJA. Ovog doživotno udaljiti iz fudbala, zatvoriti mu kladionice koje ima po Jagodini (tako sam čuo, možda nije tačno) i suditi mu fer a ne po navijačkom opredeljenju

    0
    0
    Odgovori
  2. A da li si video na utakmici Jagodina-Napredak Krusevac u Jagodini inace liga omladinaca kada si svasta svirao za Jagodinu i kada se publika smejala na tvoje odluke faulove i kornere…nemoj da lazes i da obmanjujes narod lazima svi znamo ko si ti i ustvari kakav sudija!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter