2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: Meleg poručio da je njegova pozicija ‘desetka’, ali je izabrao podjednako ‘težak’ broj

Objavljeno: 12.06.18 u 12:24

Dejan Meleg predstavljen je na stadionu ‘Rajko Mitić’ kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Meleg je juče bio na prozivci Vladana Milojevića, a danas je obavljena njegova promocija. Pre njega, u Zvezdu je stigao Dušan Jovančić iz Vojvodine.

– Meleg je naše drugo pojačanje, prošao je sve selekcije Srbije i igrač je velikog talenta i potencijala. Očekujemo njegove dobre igre u Crvenoj zvezdu – najavio je Melega sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Zatim je reč dobio i novi igrač srpskog šampiona.

– Zadovoljstvo mi je što sam došao u Zvezdu. Hvala rukovodstvu što me je dovelo. Većinu igrača znam od ranije i svi su me dobro prihvatili – bile su prve njegove reči kao novog igrača Crvene zvezde.

Meleg je izabrao da nosi broj osam, što je prilično ‘težak’ broj, budući da ga je pre njega nosio Gelor Kanga.

– Kanga je ostavio odličan utisak i da ne verujem u sebe ne bih uzeo ovaj broj. Polako ću kroz treninge pokazati svoje kvalitete. U Kajzeriju nisam imao priliku da igram. Tamo sam počinjao meč, pa me u 23. minutu menjali i svima su tako stavili do znanja da tamo na mene ne računaju.

– Ne mislim da je greška što nisam ranije došao. Razgovarali smo dva puta i sada smo se konačno dogovorili. Moja pozicija je ‘desetka’, ali mogu da igram i po strani. Pričao sam sa trenerom Milojevićem i Kosanovićem koji me dobro poznaje iz Vojvodine – podvukao je Dejan Meleg.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

0
0

2 Komentara

  1. A sta je sa ostalim pojacanjima ? Zar nije bila prica da cemo dovesti adekvatne zamene za Kangu i Boacija ? Za sada nista nismo uradili a napadamo ligu Sampiona ??? Kako ???

    0
    0
    Odgovori
  2. има ли шансе да нас појача иванић такође и као мелег рођен убачком јарку и био капитен воше(двојицу смо већ довели)он би евентуално био трећи (продижио уговор с батеом)или ђуричића

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter