4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Veliki partizanovac i ljubimac navijača nikada nije bio bliži povratku!

Objavljeno: 12.06.18 u 10:49

Partizan je i u prethodnih nekoliko prelaznih rokova želeo da dovede Radosava Petrovića, a njegov povratak u Humsku sada je najizgledniji.

Razlog je masovni egzodus igrača iz redova lisabonskog Sportinga, i to bez obeštećenja. O čemu se radi?

Problem je nastao kada je oko 50-ak navijača Sportinga fizički napala igrače krajem sezone i fudbaleri sada zbog toga u velikom broju traže raskid ugovora i to na štetu kluba.

Čak je i najbolji strelac tima Bas Dost juče raskinuo ugovor, koji je inače važio do 2020. godine.

Sličan recept mogao bi da primeni i Radosav Petrović koji već nekoliko meseci figurira kao velika želja sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva.

Sporting ranije nije bio korektan prema Petroviću, jer mu nije dozvoljavao da ode čak ni na pozajmicu, a nije ni imao minutažu, pa se sada ‘kolo okrenulo’.

Portugalski mediji navode da igrači imaju rok do 14. juna da traže raskid ugovora koji bi sigurno dobili, a navodi se da će Sporting zbog toga izgubiti oko 150.000.000 evra.

FOTO: STARSPORT
0
0

4 Komentara

  1. Da samo što Raća nije lud da se odrekne milionskog ugovora koji traje do 2020god. i dođe uSrbiju za mnogo manje para.Od toga nema ništa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter