0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Glupa provokacija Švajcaraca, legenda u majici Zvezde, Evroliga poslala poruku crveno-belima, sve realniji povratak ljubimca ‘grobara’ u Humsku

Objavljeno: 12.06.18 u 23:30

Približavamo se sredini juna. Temperatura polako raste, početak Mondijala se bliži, a šta je obeležilo današnji dan kada su sportske vesti u pitanju možete pogledati ovde.

Današnji dan protekao je u znaku Crvene zvezde, odakle su vesti stizale jedna za drugom.

Tokom predstavljanja Dejana Melega sportski direktor Mitar Mrkela blago je razočarao zvezdaše informacijom da velika želja neće obući dres tima sa „Marakane“, ali bi prema našim saznanjima uskoro ipak moglo da stigne novo ime u „Ljutice Bogdana“. A možda i dva.

Dok prvi tim polako sklapa mozaik kadar plasmana u Ligu šampiona, omladinci su saznali ko će ih voditi u elitnom takmičenju.

A prvotimci Zvezde će imati i podršku jedne od legendi američkog sporta.

Večeras je potvrđen i jedan odlazak, ali ne na način na koji biste očekivali.

Što se košarkaške sekcije tiče, u jeku slavlja posle šampionske titule stigla je poruka Evrolige. U javnost je isplivao razlog iz kog je Zvezda ostala bez Sita Alonsa na klupi – jedno veoma čudno pravilo KSS, a mogli ste da pročitate i analizu ko bi mogao da ode, a ko da ostane u ovom timu Zvezde.

Što se Partizana tiče, ljubimac ‘grobara’ nikada nije bio bliže povratku, a bivši centar crno-belih će zaigrati za reprezentaciju SAD. A crno-beli bi uskoro mogli da dobiju i veliki podstrek za napredak.

Srbija je zemlja košarke, to su još jednom potvrdili basketaši titulom šampiona sveta, a na tom putu postignut je novi u nizu koševa „za nevericu i pobedu u poslednjim momentima“.

Na kraju, reprezentacija – dan je započeo krajnje bespotrebnom provokacijom iz Švajcarske, nadovezala se glavobolja za selektora Krstajića, a dan je „zatvorio“ Mitrovićev odgovor Švajcarcima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter