0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SRPSKI REPREZENTATIVAC JASAN: Šaćiri kad toliko voliš Kosovo, zašto ne igraš za njih?

Objavljeno: 12.06.18 u 22:30

Jedan od glavnih aduta selektora Krstajića ima šta da kaže pred početak Svetsko prvenstva.

Stavljanjem grba tzv. države Kosovo na kopačke, Šaćiri je izazvao lavinu reakcija.

Džerdan Šaćiri pred odlazak na Mondijal spremio je specijalno dizajnirane kopačke na kojima se nalazi i grb nepostojeće države. Ovaj gest reprezentativca Švajcarske izazvao je lavinu komentara, a svoj stav izneo je i napadač naše zemlje Aleksandar Mitrović u intervjuu za portal Mondo.

– Gest sa zastavom Kosova na kopački nisam shvatio kao provokaciju. To je njegova stvar i ne treba da me interesuje. Nešto drugo mi je čudno. Svi se oni razmeću tom zastavom, a onda odbiju poziv da igraju za njihovu reprezentaciju. To dovoljno govori o njima. Ako već toliko vole Kosovo, zašto brane boje drugih zemalja? Za Šaćirija znam da je van terena dobar momak i siguran sam da će tokom meča sve proteći u duhu fer-pleja. U svakom slučaju, njihovo je da obuju te kopačke i da se slikaju, naše je da odigramo što bolje umemo i da ginemo u svakom duelu kao da nam je poslednji u karijeri, rekao je napadač Fulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter