0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Dao gol Barsi na Nou Kampu, a sada vodi zvezdinu decu u Ligi šampiona!

Objavljeno: 12.06.18 u 17:35

Posle Milana Lešnjaka na kormilo dolazi ambiciozan trener koji je godinama sa uspehom radio u mlađim selekcijama i prvom timu.

Naslednik Milana Lešnjaka na klupi omladinaca Crvene zvezde je kako saznaje HotSport Bratislav Živković (47). Bivši as kluba i dugogodišnji uspešni trener u mlađim kategorijama i najboljem timu (osvojio titulu kao pomoćnik Slaviše Stojanovića) posle nekoliko godina vraća se u ‘Ljutice Bogdana’. Popularni Žile je posle odlaska 2015. godine iz Crvene zvezde sarađivao je sa Stojanovićem u Lirsu, a zatim je uspešno samostalno vodio Voždovac. Imao je angazman u Radniku iz Surdulice, a zatim je sa kumom Nenadom Sakićem prošle sezone radio u Napretku iz Kruševca.

Trener sa autoritetom imaće zadatak da u Ligi šampiona predvodi igrače do 19 godina, a i da stvara igrače za najbolji tim, kao što su to prethodnih godina bili Luka Adžić, Uroš Račić, Strahinja Eraković, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić…

Živković je godinama posle Zvezde nastupao za Sampdoriju, ali pored poziva da bude u klubu iz Đenove njemu su crveno-bele boje u srcu i sada kreće u novu musiju sa saradnicima iz omladinskog pogona na čijem čelu su direktor Dragan Mladenović i koordinator Nikola Jelić. Ugovor treba da bude parafiran na godinu dana sa opcijom produžetka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter