1
Domaći fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Vojvodina v Crvena Zvezda Sudija referee Srdjan Obradovic Novi Sad, 05.28.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BRANIĆE SE SA SLOBODE: Srđan Obradović pušten iz pritvora

Objavljeno: 12.06.18 u 10:25

Fudbalski sudija Srđan Obradović, optužen da je zloupotrebio službeni položaj i primao mito, pušten je iz pritvora da se brani sa slobode.

Obradović je juče predveče pušten iz pritvora iz jedinice Okružnog zatvora u Novom Sadu i braniće se sa slobode od optužnice koja je protiv njega podignuta.

Njegov advokat Goran Karadarević je za ‘Novosti’ to potvrdio, a dodaje se da su saslušani svi svedoci i zbog toga više nije bilo razloga da fudbalski sudija ostane u pritvoru.

Obradoviću se na teren stavlja nekoliko prekršaja, a najveći je onaj sa meča Spartak Ždrepčeva krv – Radnički Niš, koji je direktno odlučivao o putniku u kvalifikacije za Ligu Evrope, a u kom je Obradović dosudio dva penala za Subotičane, od čega je jedan bio nepostojeći.

Sudija se branio da mu niko nije govorio kako bi trebalo da sudi na tom meču i izjasnio se da je njegova odluka na terenu bila ispravna.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter