0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RUKAVINA UPOZORAVA: Mlađim saigračima bih poručio da ne naprave grešku kao kada smo mi narušili atmosferu

Objavljeno: 11.06.18 u 21:56

Reprezentacija Srbije je odradila prvi trening po dolasku u Rusiju na Mondijal koji počinje 14. juna.

Nakon treninga u Svetlogorsku, pred novinare je stao srpski reprezentativac Antonio Rukavina.

– Оvo je moj drugi Mundijal, ali na prošlom, 2010. godine nisam dobio priliku da debitujem, tako da sada praktično spadam u grupu debitanata. Mislim da imamo bolji tim nego te godine u Južnoj Africi. Atmosfera je sjajna i ne govorimo to zato što smo se dogovorili da svi to ponavljamo, već zato što je zaista tako. Mlađim igračima u reprezentaciji savetujem da ne naprave grešku koji smo mi napravili 2010. jer se nama poremetila atmosfera i svi znamo kako smo prošli, iako smo imali kvalitet da prođemo grupu, poručio je Rukavina posle prvog treninga u Svetlogorsku.

Brazilski novinari su pitali beka reprezentacije Srbije da li se od nacionalnog tima očekuje veliki rezultat uprkos tome što je ovo tek drugo samostalno učestvovanje Srbije na Mondijalima.

– Naravno, ovo je naša istorijska prilika. U ovoj generaciji ima nekoliko igrača koji su poslednjih deset godina neprestano u reprezentaciji, mladoj i A. Svi smo pri kraju karijera i prilika je da uradimo nešto veliko, kazao je Rukavina, a potom dodao i o selekciji Brazila:

– Sjajna reprezentacija, favorit za osvajanje Svetskog prvenstva. Poznajem dosta tih igrača, igrao sam u Španiji protiv njih, ali ovo je nešto drugačije. Jedna stvar je igrati za klub, a druga za reprezentaciju. Mi sada, ipak, moramo da mislimo samo na Kostariku. Sa tom pobedom bi smo sjajno otvorili Šampionat. Onda i protiv Švajcarske možemo drugačije da se postavimo. Velika stvar bi bila da s tri boda udjemo u duel sa Švajcarskom, zaključio je Rukavina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter