0
Evropske lige

ŠOK: Novi detalji o smrti Davidea Astorija – nije preminuo u snu?! (FOTO)

Objavljeno: 08.06.18 u 15:15

Smrt koja je pogodila čitavu planetu, a tek nakon tri meseca su na videlo isplivali detalji autopsije i potpuno su iznenadili svetsku javnost.

Kapiten Fiorentine Davide Astori preminuo je 4. marta u hotelskoj sobi u Udinama, ali ne u snu kako je prvobitno objavljeno, objavila je italijanska ‘Gazeta delo sport’.

Rezultati autopsije su pokazali da je Astori preminuo zbog tahikardije, odnosno, ubrzanja srca, a ne usporavanja. To znači da se probudio i par minuta borio za život dok nije izdahnuo.

Da je neko bio sa njim u prostoriji, umesto što je bio smešten u jednokrevetnoj sobi, sigurno bi primetio da postoji problem i uz pravovremenu reakciju tragedija je mogla da bude izbegnuta.

– Ne bih da prejudiciram ništa, mogu samo da kažem da su različiti dosijei ponovo otvoreni. Moje kolege rade na tome, Uskoro ćemo odlučiti da li da zatvorimo slučaj ili da nastavimo – izjavio je javni tužilac u Udinama Antonio de Nikolo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter