0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

SERGEJ ‘STOPIRAO’ TRANSFER: Bilo im je čudno što nisam u reprezentaciji, a sada…

Objavljeno: 08.06.18 u 11:29

Da li će potencijalna ‘bomba’ prelaznog roka pokazati klasu i na Mundijalu?

(Od izveštača HotSporta iz Austrije)

Sergej Milinković jedan je od igrača od kojih igra ‘orlova’ može dosta zavisiti u Rusiji. Njegov odlazak iz Lacija je gotovo izvestan ovog leta, a u redu uveliko stoje Mančester junajted, Juventus, Pari Ser Žermen… Međutim, on tvrdi da je mirne glave.

– Trudim se da ostanem sa strane u vezi transfera. Svaki dan čitam nešto novo, svaki dan sam pod pritiskom, stiže to do menem ali trudim se da na Svetskom prvenstvu budem najbolji, a posle toga ću videti šta će biti. Uvek je lepo pročitati takvu vest, a ja znam šta mogu da uradim. Naravno, ovde sam sa ekipom, koncentrisan sam na Svetsko prvenstvo i moje saigrače, a to što će da bude posle, ćemo da vidimo – počeo je priču Sergej pred srpskim novinarima u Bad Valtersdorfu.

Oficijelna lopta sa kojom će se igrati Svetsko prvenstvo, i ove godine će biti nešto drugačija i inovativnija, što nekim igračima odgovara, a drugima ne. SMS spada u prvu grupu.

– Baš su lagane i odgovaraju nama šuterima. Šteta je što ih ja nisam koristio u Italiji. Može da se šutne sa svakog dela terena i probaću to da iskoristim.

FOTO: STARSPORT

Uporedio je mladi vezista i Svetsko prvenstvo za omladince na kojem je uzeo zlato pre tri godine na Novom Zelandu.

– Velika je razlika u nivou fudbala, u ozbiljnosti, ovde su mnogo iskusniji igrači, stariji, tamo su mlađi, a išli smo na Novi Zeland ranije da se pripremimo na vremensku razliku, a ovde igram tri-četiri godine u ozbiljnom fudbalu. Prvi put ću prisustvovati ovakom takmičenju. Ima sličnosti, atmosfera je ovde dobra, brzo sam se uklopio, kao da sam duži niz godina ovde, sigurno će mi pomoći – rekao je Sergej.

Na pitanje kako provodi slobodno vreme kaže:

– Imamo sreće jer u hotelu imamo nekoliko igrica i ne pamtim kada sam igrao ‘Čoveče ne ljuti se’.

O tome šta su u Laciju pričali, zašto ga nema u reprezentaciji odgovorio je:

– Kada nisam bio pozvan od strane prošlog selektora bilo im je čudno, verovali su da sam još tada trebao da igram u reprezentaciji. Sada im je drago što sam na Svetskom prvenstvu – zaključio je talentovani vezista.

Iz Bad Valdersdorfa – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter