12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PREDSTAVIO GOMEŠA: Pričao o derbiju, dao obećanje Grobarima i uzeo ‘jak’ broj (FOTO)

Objavljeno: 08.06.18 u 15:48

Partizan je danas u Humskoj predstavio drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku, u pitanju je napadač, i po potrebi levo krilo, Rikardo Gomeš.

Kao i obično, kada su u pitanju promocije novih igrača u Humskoj, uvodnu reč imao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

– Veliko mi je zadovoljstvo da pre zvaničnog početka sezone predstavim igrača kakvog nismo imali. U našoj slagalici bi trebalo da bude bitan deo. Ako ponovi prethodnu sezonu, biće sve u redu. Pratili smo ga celu polusezonu i to što smo videli, to je ono i što nam je potrebno – poručio je Iliev.

Zatim je reč dobio i novi napadač crno-belih.

– Došao sam u veliki klub i srećan sam zbog toga. Nadam se da ću da doprinesem uspehu. Bilo je i drugih ponuda, ali sam izabrao Partizan. U razgovoru sa menadžerima zaključili smo da je ovo najbolja opcija za mene, zbog veličine kluba. 

FOTO: STARSPORT

Na pitanje o ‘večitom’ derbiju samo se nasmejao.

– Da, to je jedan od najboljih derbija sveta i već sam pogledao nekoliko snimaka toga. Nadam se da ću osetiti to što pre moguće i na terenu – rekao je Gomeš.

Iliev je dodao da nije tačno da ga je neko drugi otkrio i kratko poručio da ne želi da priča previše o tome, a Gomez izjavio da se najbolje oseća ako ‘devetka’, iako može da igra i na poziciji levokrilnog napadača.

Interesantno, nije mogao da uzme broj ‘devet’, jer ga je dobio njegov prethodnik u prelaznom roku, Nemanja Nikolić, pa će Gomez nositi dres sa brojem 11.

– Raspitivao sam se o Partizanu. Lako ga je pratiti, jer je poznat u Evropi. Tako sam i saznao za klub. Naravno i navijači su poznati. Navijaju sa mnogo strasti.  Nisam postavljao ciljeve, ali mogu da obećam da ću dati sve od sebe, da bih bio u službi Partizana.

Iliev je poručio da jezička barijera neće biti problem, kao što nije bio ni sa Everton Luizom, koji je pričao portugalskim jezikom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

0
0

12 Komentara

  1. Да оће неко рећ Илиеву да обуче неке нормалне панталоне, ово је страшно.

    0
    0
    Odgovori
  2. Срећно момче и дај све од себе. Закуцано ти је сигурно мјесто у нападу с обзиром на избор, тако да ћеш одмах кренути да трпаш! Догодине титула у Хумској

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan je veliko ime u Evropskom fudbalu a za vas klub strane (mlade) generacije su cule tek prosle sezone ajde sad u rupu.

      0
      0
      Odgovori
    • Da, dobro je on rekao! Niko tebi nije kriv sto pratis fudbal od prosle sezone. Partizan je igrao u grupnoj fazi Lige Sampiona sa Arsenalom, ali sa Arsenalom, a ne sa sestim timom Arsenala i ne LE.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter