0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kiša kečeva, komšije i rival iz grupe pobedom na SP

Objavljeno: 08.06.18 u 10:21

Danas nas očekuju poslednje provere pred SP

Zahuktavaju se test mečevi reprezentacija koje se spremaju za svetsku smotru u Rusiji, a svakako da će domaće ekipe pokušati da ostvare uspehe kao zalet za uspešan start.

HRVATSKA – SENEGAL 1 (1.65)

Ambicije komšija su da u Osijeku savladaju veoma neugidnu ekipu iz Afrike, koja „glumi“ Nigeriju i svakako će kockastima izaći u najboljem sastavu na generalnoj probi.

ŠVAJCARSKA – JAPAN 1 (1.65)

Rival „orlova“ dočekuje još jednog učesnika Mondijala, ali posle dobre partije i remija sa Španijom izabranici selektora Petkovića spremni su da ostvare uspeh pred svojim navijaČima.

IRAN – LITVANIJA 1 (1.70)

Prva selekcija koja je već u Rusiji nekoliko dana i danas sledi test u kojem žele da budu na visini zadataka i imaju ulogu favorit, a najavili su nastup sa svim adutima.

POLJSKA – CILE 1 (2.00)

Naša selekcija je izgubila od najbolje ekipe iz Južne Amerike koja je na turneji bez najboljih igrača, ali domaćin večeras treba da pokaze moć i upiše trijumf.

Ukupna kvota na tiketu je 9.25.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter