0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA JOVIĆ: Ni mi nismo zadovoljni prošlim izdanjem, ne vršite pritisak

Objavljeno: 07.06.18 u 11:22

Svesni loše igre u pripremnom duelu sa kombinovanom selekcijom Čilea su i reprezentativci Srbije.

(Od izveštača HotSporta iz Austrije)

Minimalnim rezultatom je aktuelni prvak Južne Amerike savladao Srbiju u Gracu.

– Odigrali smo jednu utakmicu ovde, treniramo jako, čeka nas još generalna proba pred Mundijal. Najvažnije je da su nam glave mirne. Niko nije zadovoljan utakmicom protiv Čilea, ni vi ni mi, biće to sve dobro, samo nemojte da vršite toliki pritisak na nas kao što ste pisali prethodnih dana, počeo je priču špic Ajntrahta.

Ovog leta će nekadašnji napadač Crvene zvezde osetiti kako je to igrati na najvećem takmičenju u fudbalu i predstavljati svoju zemlju.

– Ovo mi je bio san da budem deo najboljeg tima Srbije. Za Novi Zeland su uticale neke druge stvari, pre svega povreda da ne budem deo velikog uspeha. To je prošlo i sada sam fokusiran samo na Rusiju, dodao je Jović i nastavio:

– Bitno je sto smo ovde izolovani, potreban nam je mir pred Svetsko prvenstvo.

Osvajač Kupa Nemačke je lider u svojoj zemlji po broju igrača učesnika na Svetskom prvenstvu.

– Nisam znao za podatak da Ajntraht ima najviše igrača na Svetskom prvenstvu iz Bundeslige. Pričao sam sa Želsonom Fernandesom, očekujemo obojica neizvesnu grupu, Brazil tu odskače, a mi, Švajcarci i Kostarika ćemo se boriti za drugo mesto.

Iz Bad Valdersdorfa: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter