0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Englezi dobijaju Kostarikanci, Koreja Boliviju

Objavljeno: 07.06.18 u 10:41

I danas su u prvom planu pripremni mečevi za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ali su na programu i završnice košarkaških šampionata širom Evrope.

JUŽNA KOREJA – BOLIVIJA 1 (1.50)

Bolivija će pred meč sa Srbijom poslužiti i Južnoj Koreji kao test za Mundijal u Rusiji. Južnoamerikanci nisu favoriti, dok će Koreja želeti da sa pobedom i dobrom atmosferom krene put Rusije.

ENGLESKA – KOSTARIKA 1 (1.50)

Ponovo ćemo na delu imati priliku da vidimo Kostariku u generalnoj probi pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji. Međutim Kejlor Navas i drugari imaju male šanse da izvuku pozitivan rezultat protiv Albiona.

ALBA – BAJERN 1 (1.60)

Serija finala nemačkog prvenstva se seli u glavni grad nakon što je Alba i u prvoj utakmici uspela da dođe do pobede. Ni večeras prevelike šanse ne dajemo timu Dejana Radonjića kojem titula izmiče iz ruku.

OLIMPIJAKOS – PANATINAIKOS 1 (1.60)

U dvorani Mira i prijateljstva igraće se drugi veliki derbi Grčke u samo nekoliko dana, a prvi je pripao crveno-belima. Uzevši u obzir situaciju u kojoj se nalazi Panatinaikos, teško da će Zeleni večeras slaviti pred rivalskim navijačima.

Ukupna kvota na tiketu je 5.76.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter