0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVANČIĆ: Nijedan drugi poziv me nije interesovao kada je stigao ovaj iz Zvezde! MRKELA: Vidimo se uskoro…

Objavljeno: 06.06.18 u 12:22

U Ljutice Bogdana je danas Crvena zvezda predstavila svoje prvo pojačanje za dolazeću sezonu.

Reč je o doskorašnjem vezisti Vojvodine, Dušanu Jovančiću koji karijeru nastavlja u šampionu Srbije.

Jovančić u Zvezdu dolazi kao zamena za Mičela Donalda koji je odmah nakon završene sezone napustio klub.

– Želeli smo još zimus da dovedemo Jovančića, ali nam se nije otvorilo mesto na sredini terena. Jovančić je dobar igrač koji mnogo trči, to je ono što želi nas trener Vladan Milojević. Nadam se da će se uklopiti, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Potom je ‘palicu preuzeo’ novi igrač Crvene zvezde koji je prošao kroz omladinski pogon tima iz Ljutice Bogdana, ali nije dobio šansu da zaigra kao senior sve do danas.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo u Crvenoj zvezdi. Svestan sam da je ovo jedan veliki klub i da se ovde broje samo pobede. Velika je čast nositi crveno-beli dres i nadam se da ću opravdati poverenje, izjavio je Jovančić.

FOTO: STARSPORT

Zatim je usledilo pitanje o tome da li je vezista imao i druge opcije, iz inostranstva, pošto je bio slobodan igrač.

– Crvena zvezda mi je ovog prelaznog roka bila prvi izbor i nisam imao nikakvu dilemu kada mi je stigao poziv iz ovog kluba. Zvezdaš sam od malena i drago mi je što sam ovde, jeste da je put bio zaobilazan, ali bitno je da sam ostvario san, rekao je Beograđanin, a potom prokomentarisao proteklu sezonu svog novog kluba:

– Zvezda je odigrala jednu od svojih najboljih sezona i sasvim je normalno to što su očekivanja u klubu sada znatno veća. Došao sam ovde kao zamena jednom sjajnom fudbaleru, Mičelu Donaldu, ne ostaje mi ništa drugo nego da se trudim da mu budem dostojna zamena i opravdam ukazano poverenje.

Na samom kraju promocije Dušana Jovančića, upitan o tome da li se uskoro očekuje novi potpis u Zvezdi, Mitar Mrkela je odgovorio:

– Nadam se daćemo se vrlo brzo videti ovde.

FOTO: STARSPORT

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter