0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVNO, NEGO KAKO: Zvezda na potpise dva poznata fudbalera čeka već danima, a oni se preko Instagrama ‘sve dogovorili’ (FOTO)

Objavljeno: 06.06.18 u 15:22

Danas je u Ljutice Bogdana Dušan Jovančić promovisan kao prvo pojačanje ovog leta.

Međutim to je samo početak u organizovanju novog tima crveno-belih nakon osvojene titule.

Kako HotSport saznaje, Crvena zvezda je uspešno realizovala još jedan posao. U pitanju je Dejan Meleg za kojeg će crveno-beli Kajzerisporu platiti obeštećenje u iznosu od 300.000 evra, dok će nekadašnji mladi reprezentativac potpisati trogodišnji ugovor.

Meleg će u petak ili ponedeljak biti promovisan u Ljutice Bogdana, tako da će od starta priprema i odlaska na Zlatibor 14. juna biti uz ekipu.

Zanimljivo, nekadašnji igrač Ajaksa i Vojvodine je na svom Instagram profilu praktično otkrio da se seli u Beograd, a ‘vatru’ među navijačima je dodatno podgrejao Nikola Stojiljković koji se uključio komentarima u objavu Dejana Melega:

Ipak, Stojiljković je trenutno dosta nerealnija opcija jer je Braga odbila ponudu od 800.000 evra koju je poslala Zvezda, i to uz odgovor da srpski špic neće otići za manje od dva miliona što je prevelika cifra za prvaka Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter