12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Afrikanac umesto Afrikanca, Tavambina zamena sutra na lekarskim pregledima u Beogradu – ubojiti napadač (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.18 u 13:42

Partizan će sutra potpisati drugo pojačanje ovog prelaznog roka.

Ponovo je reč o napadaču, kao i pre nekoliko dana kada je Nemanja Nikolić zadužio ‘devetku’ u Humskoj.

Sve je dogovoreno, Rikardo Gomeš sutra stiže u prestonicu Srbije! Fudbaler sa Zelenortskih ostrva će pojačati napad Partizana i zameniti Leandra Tavambu koji najverovatnije ovog leta napušta klub.

Dosadašnji napdač Nasionala će prvo odraditi lekarske preglede, a potom i prostorijama kluba potpisati ugovor sa Partizanom. Reč je o sjajnom golgeteru koji je protekle sezone bio najbolji strelac drugo ranga Portugalije, a standardan je reprezentativac pomenute afričke zemlje.

(Izvor: YouTube/slworldteamportugal)

0
0

12 Komentara

    • Mozda bi i naucio nesto da imas cime razmisljati… ali jbg.
      Zelenortska ostrva, iliti Kapp Verde su ostrva u Atlanskom okeanu, a spadaju pod afriku.
      Dakle, bez obzira sto je Rikardo Gomes igrao u Portugaliji, odnosno u Evropi, on je afrikanac.
      Bas kao sto je Prosinecki hrvat, makar mu mama bila iz okolina Cacka.

      0
      0
      Odgovori
  1. Sta bi sa pominjanim igracima iz ljubljanske Olimpije,mislim da se zove Rikardo Alvess? I onim iz Videotona a posebno sa onim iz Beneventa? Ako bi svi stigli, mozda nesto i bude. Sto se tice momaka iz Zelje i Zete, od njih ne ocekujem mnogo, ali uvek treba zadrska u dijagnozama. Ko zna,mozda i vrede angazmana. Radije bih se ukljucio u pothvat da vratimo Zlatkovica iz Radnika, kupimo Stuparevica iz Vozdovca. Usput, neobicno m ise svidja Arsic iz Vose,pa i Duronjic iz Vozdovca.
    Mi desperatno trebamo kvalitetne centarhalfove , necemo daleko stici sa postojecim fondom rostera!

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlican igrac,bice bolji od Tawambe,snazniji je,brzi i izdrzljiviji,bolje igra sa loptom od Tawambe,ali mu treba vremena verovatno da se privikne,sta vi braco grobari mislite?

    0
    0
    Odgovori
  3. DOBAR IGRAC!GLEDAO SAM KADA JE IGRALA NJEGOVA REPREZENTACIJA PROTIV ALZIRA.
    SNAZAN SUT NOGOM, DOBAR SKOK, BRZ, JAK U DUELU.
    DOBRO JE I TO STO NE DOLAZI SA DRUGOG KONTINENTA VEC IZ EVROPE, PA CE SE VEROVATNO LAKSE ADAPTIRATI NA NOVU SREDINU.ODRADICE CELE PRIPREME.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter