0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOČEKIVAN POTEZ: Nakon osvojene titule crveno-beli ostaju bez trenera!

Objavljeno: 04.06.18 u 20:46

Vest koja sigurno neće obradovati navijače kluba sa Marakane je da će u kvalifikcije za Ligu šampiona otići sa novim trenerom

Mladi stručnjak je posle pet godina osvojio titulu sa omladincima, a zatim odlučio da napusti klub.

Odluka koja se (ni)je očekivala da posle osvojene titule Milan Lešnjak napusti klupu omladinske ekipe Crvene zvezde. Samo dva dana nakon osvajanja šampionskog pehara čekanog pet godina treer ove ekipe je odlučio da napusti crveno-bele pošto mu aktuelni ugovor ističe 30. juna. Odluku je saopštio direktoru omladinske škole Draganu Mladenoviću i koordinatoru Nikoli Jeliću, kojima je sledeći zadatak da pronađu naslednika koji će od jeseni predvoditi ekipu u Ligi šampiona.

Ovo je bio drugi mandat Lešnjaka u mlađim kategorijama kluba za koji je nastupao pre odlaska u Obilić i Briž. Radio je u školi Čukarickog kao direktor, a imao je ulogu prvog trenera ‘brđana’ i Napretka iz Kruševca. Kako saznaje naš portal plan bivšeg štopera je da ponovo bude na čelu ekipe seniorskog kluba i ima par ponuda iz domaćih i stranih klubova. Odluku oko novog angažmana treba da donese u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter