7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Stigla ponuda za Sejdubu Sumu

Objavljeno: 04.06.18 u 12:32

Sejduba Suma je u Partizan stigao kao veliko pojačanje prošlog leta, ali fudbaler nije uspeo da pokaže ni deo onoga što su navijači očekivali, pa će rastanak uslediti najverovatnije već ovog leta.

Kako HotSport saznaje, crno-beli na stolu imaju ponudu iz Saudijske Arabije od oko milion evra, plus 200.000 za bonuse. 

Tokom karijere Suma je već igrao za tamošnju Al Kadiziju kao pozajmljen fudbaler Slovana, i na 20 mečeva 14 puta je postigao gol. 

Postoji interesovanje i za pozajmicu, ali je u Humskoj ovo druga opcija, ukoliko propadnu pregovori o prodaji.

Suma je prošlog leta plaćen 1,65 miliona evra, plus 200.000 zbog plasmana u Ligu Evrope.

 

0
0

7 Komentara

  1. Je l ovo “saznanje” isto kao sto ste “saznali” da Djukic nije vise trener Partizana… ili nesto ozbiljnije???

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, njegova cena je ,5 mil. evra! Ali, tesko ce to da se postigne jer nije igrao ni 60 posto meceva u ligi.On poseduje kvalitet, to m niko ne moze osporiti,ali, ali… trziste je neumoljivo. Moguce je da Arapi, ev. i Kazahastan, Azerbejdzan budu zagrejani…ako to kojom srecom bude islo, nece biti ni tko lose. Izvucice se PFC sa najmanjom mogucom kaznom sa nesavesnim pristupom u proceni ovog igraca kad su ga dovodili iz slovana. Doduse,i CZ je kriva sto je nabijala namerno cenu. U Partizanu to nisu sigurno zaboravili. Ceka se samo pravi trenutak za osvetu. Od sada, pa….

    0
    0
    Odgovori
    • Igrač koji da 14 golova na 20 utakmica u Saudiskoj Arabiji ili 26 golova za sezonu u Slovačkoj čija je liga kvalitetnija od naše definitivno zna da igra i tu se svaka priča završava. Pad forme, nije se uklopio u novu sredinu i najvažnije, loš trener, posledica su njegove očajne sezone u Partizanu. Milion u današnjem fudbalu je smešna cifra, Partizan je prodajom malog Mihajlovića isplatio Suminu kupovinu. Ruku dajem da je svaki igrač Partizana mogao biti makar 30% bolji da smo imali normalnog trenera. Te priče o sezoni za istoriju pričajte onima koji svakodnevno slušaju o rekordnom rastu BDP-a…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter