0
Ostali sportovi

CFL 3 – ŠTA STE TRAŽILI, TO STE I DOBILI: Puno brutalnih nokauta, lepih poteza, Grozdanić osvojio turnir, Negucić ostaje neporažen (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 04.06.18 u 20:03

Borilački spektakl, kakav se retko viđa održan je sinoć u Beogradskoj Areni.

Naši borci opravdali su očekivanja, ali mnogima od njih nije bilo lako da dođu do trijumfa. Prvi u ring ušli su Bojan Gajić i Hrvat Petar Jaman. Meč je bio težak i otišao je na odluku sudija u korist našeg borca.

Nakon toga Marina Spasić dominantnom borbom savladala je Mariju Gvardiou i time ostvarila 13. pobedu u karijeri. Nakon nje u ring ulazi njen saborac iz kluba Sinđelić, talentovani Zoran Grozdanić i nokautom u drugoj rundi prolazi u finale ovog turnira.

Jedan od naših najboljih MMA boraca Stefan Negucić, iz kluba Ahilej, nastavio je tamo gde je stao pre šest meseci i savladao svog protivnika iz Poljske, Danijela Volaka. Ovo je Stefanu bio povratnički meč nakon povrede, stoga ne čudi što je otišao na tri runde.

Posle Stefanovog, održao se još jedan MMA dvoboj. Momak iz Sekutora, domaći borac Duško Todorović brutalno je nokautirao svog rivala. Pri jednom pokušaju bacanja Gvasalija je nezgodno ostavio ruku, stoga je usledio težak prelom i bolan krik Gruzuijca.

Na samom kraju, kao šlag na torti u finalu ‘četvorice’ naš Zoran Grozdanić nokautirao je rivala i osvojio ovaj turnir koji je u svakom svom izdanju sve bolji.

(VIDEO: YouTube/KNOCKOUTSRBIJA!)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter