0
Fudbal

ŠVAJCARCI NEPORAŽENI: Španci vodili, na kraju remi (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.18 u 22:53

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo snage su odmerile ekipe Španije i Švajcarske, a susret na stadionu „El Madrigal“ okončan je bez pobednika, 1:1.

Španci su očekivano diktirali tempo, imali su čak 13 šuteva više, ali je od tih 18 pokušaja samo jedan završio u golu, i to nakon što je David Silva uposlio Odriozolu, koji je bez većih problema zatresao mrežu Švajcaraca u 30. minutu meča.

Prethodno, Silvin udarac je otišao pored gola, dok je Alkantarin pokušaj golman Švajcarske poslao u korner. Mogao je i Inijesta do gola, ali je bio za malo neprecizan, a kazna je usledila u 62. minutu, kada je Lihtštajner pokušao, Asensio je uspešno odbranio, ali je na odbitak naleteo Rikardo Rodrigez i poravnao na 1:1. Do kraja, Lukasov pokušaj zaustavio je Somer, dok je Naćo pogodio stativu, pa je utakmica okončana bez pobednika.

Švajcarsku očekuje još duel sa Japanom pre selidbe u Rusiju i utakmice sa Brazilom, dok će Španci pre premijere na Mondijalu protiv Portugala testirati formu protiv Tunisa.

(Youtube/ Sintesi Plus )

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter