2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RAZLJUTIO NAVIJAČE: Poznati srpski menadžer ‘prozvao’ Zvezdu zbog svog igrača – on će igrati Evroligu, a vi?

Objavljeno: 03.06.18 u 13:45

Jedan od naših najuspešnih menadžera, koji posluje u košarci ‘prozvao’ je čelnike crveno- belih

Ovo je na društvenoj mreži Tviter napisao Aleksandar Rašković, menadžer bivšeg igrača ovog kluba, Nikole Radičevića. Nikola je letos stigao u crveno-beli tabor, ali od samog starta nije mogao da pronađe pravi ritam, nakon čega odlazi u Gran Kanariju, gde je sada bitan šraf tima sa Kanarskih ostrva.

Ova ekipa je izbacila Valensiju i tako se plasirala u Evroligu, jer ostali učesnici polufinala Endesa lige Real Madrid, Barselona i Baskonija imaju desetogodišnje ugovore sa Eroligom.

Inače Rašković je menadžer i drugih poznatih imena iz sveta košarle, pre svih Bogdana Bogdanovića, ali i Nemanje Bjelice, Nikole Kalinića, Stefana Jovića, i mnogih drugih…

0
0

2 Komentara

  1. kakve igre su pruzali nisu ni za nizerazredni tim ovako imali su samo malo srece a i u stranim timovima nema labavo ako ne igras letis brzinom munje dok se kod nas trpe takvi igraci malo duze nego sto bi trebalo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter