0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BIVŠI AS LACIJA SERGEJU: Nemoj da budeš kao Pol Pogba

Objavljeno: 03.06.18 u 16:59

Glavna tema pred početak letnjeg prelaznog rola na Čizmi, a i šire, jeste srpski reprezentativac.

Mnogi evropski klubovi su zainteresovani za Sergeja Milinkovića-Savića, ali pitanje je koliko je njih spremno da plati cenu koju zacrta Klaudio Lotito.

Trenutnu situaciju oko Milinković-Savića prokomentarisao je i nekadašnji fudbaler Lacija, Stefano Fiore koji je nahvalio Srbina, ali mu i uputio jedan dobronameran savet:

– Sergej zaslužuje velike stvari u životu, bez obzira na to što je mlad ne možemo o njemu više da govorimo kao o talentu, jer je izrastao u sjajnog igrača. O tome će najbolje da govore dešavanja na fudbalskoj pijaci. Lacio je demonstrirao odličan rad tokom poslednjih godina na čelu sa sportskim direktorom Iglijem Tareom, tako da će sigurno biti spremni za Sergejev odlazak. Nadam se da će Sergej i njegova pratnja dobro izvagati sve ponude i naći najbolje rešenje. Da ne bude kao Pogba, koji se povratkom u Junajted izgubio, nije mogao da ponovo igre s nivoa koje je pružao u Juventusu. Neka Sergej dobro sve izvaga, neka ide iznad svih ekonomskih aspekta, da dobro shvati gde ide i ko ga želi, da izabere sredinu u kojoj će moći da se razvija fudbalski i dalje. U suprotnom, ako ne nađe pravo rešenje, ne treba da isključi i ostanak u Laciju na još jednu godinu, kazao je Fiore.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter