0
Evropske lige

POKETINO ‘NEMOGUĆA MISIJA’: Nova meta – Mauricio Sari!

Objavljeno: 02.06.18 u 20:40

Od odlaska Zinedina Zidana traje neizvesnost oko toga ko će sesti na klupu madridskog Reala, a kako javlja radio „Kadena“, trenutno je najbliži Mauricio Sari.

Poketino je bio prva želja, ali je Argentinac pre samo nedelju dana parafirao petogodišnju vernost Totenhemom, pa je Real odustao od te ideje.

Nakon mogućnosti da šansu dobiju trener mladog tima Guti ili Arsen Venger, ova stanica je prenela da je kandidat broj jedan ipak doskorašnji trener Napolija.

Sari je Napulj napustio nakon što nije uspeo da ih odvede do Skudeta, umesto njega stigao je Karlo Anćeloti, a kako Sari spada među trenere željne uspeha, pogotovo nakon razočaranja u Napoliju, nije isključeno da Madriđani uskoro prelome i ukažu poverenje Italijanu, čiji prvi cilj će biti da naredne godine titulu vrati na „Santjago Bernabeu“.

Sa druge strane, Zidana mnogi dovode u vezu sa Čelsijem, što bi moglo da znači da će Antonio Konte biti slobodan, pa će bez dileme biti interesantno videti kako će se okončati ovo leto, i koji će sve klubovi doživeti promene na klupi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter