0
Fudbal

KOVAČIĆ: Možemo daleko u Rusiji

Objavljeno: 02.06.18 u 18:22

Fudbaler Reala iz Madrida i reprezentativac Hrvatske Mateo Kovačić istakao je po završetku prvog dela priprema svoje reprezentacije u Rovinju da njegov tim može daleko na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Imamo dobru ekipu, možemo dosta toga. Treba da se dobro pripremimo za ove dve pripremne utakmice, a onda u Rusiji da pokažemo pravu vrednost. Nastup na ovom Svetskom prvenstvu mogao bi biti kruna ove generacije, rekao je Kovačić.

Njegovu selekciju očekuje duel sa Brazilom u nedelju u Liverpulu, a sjajni fudbaler je istakao da se oseća dobro:

Ja sam spreman, odlično se osećam i na raspolaganju sam selektoru. Svi ćemo se boriti za svoju poziciju, to je sastavni deo ovog sporta, svi želimo dati maksimum za Hrvatsku. Obožavam da igram protiv velikih igrača, a takvih igrača ima puno u brazilskoj reprezentaciji. Svi jedva čekamo taj susret, istakao je Kovačić.

Interesantan je podatak da je Kovačićev Real u finalu Lige šampiona savladao upravo Liverpul…

Nema sumnje, lepo je to, fenomenalan je to osećaj, ali cela priča bila bi još lepša da sam odigrao i finalnu utakmicu Lige šampiona. Ali, to je jednostavno tako, ekipa je fenomenalna i imamo jako širok kadar. Mislim da smo ove godine svi dosta igrali, i upravo je to snaga ove ekipe, rekao je on, nakon toga odbivši da prokomentariše mogućnost da ovog leta pojača rivala iz finala, o čemu mediji u Engleskoj i Španiji pišu već neko vreme.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter