12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVO NIOTKUDA: Najbolji strelac portugalske druge lige pred vratima Humske!

Objavljeno: 01.06.18 u 12:08

Pomalo neočekivano Partizan bi mogao da na ulasku u novu sezonu bude jači za fudbalera iz Portugalije.

U Humsku bi trebalo da stigne Rikardo Gomeš, fudbaler Nacionala i reprezentativac Zelenortskih Ostrva.

Ovaj fudbaler je prethodno nosio dres Vitorije Gimaraeš, iz koje je 2016. stigao u Nacional. Ove godine Gomeš je bio najbolji strelac portugalske Segunde sa 22 gola.

On je izrazio želju da dođe u Beograd, preostalo je još da klubovi sklope sporazum, a rasplet bi trebalo da usledi tokom sledeće nedelje.

Gomeš je ove sezone bio među ključnim igračima za plasman Nacionala u elitni rang portugalskog fudbala, pošto je njegov tim kao prvoplasnirani izborio plasman u viši rang, a Gomeš sam postigao više od četvrtine pogodaka svoje ekipe (22 od 72).

Za reprezentaciju Kape Verdea (Zelenortskih Ostrva) igra od 2015. godine.

(Youtube/ slworldteamportugal)

Na tragu informacije – Mirko Marković

0
0

12 Komentara

  1. Ovo je bruka! Znam da se taj bearč banana neće videti u Partizanu! Ovo je najgrublje podcenjivanje srpskog fudbala! A, gde je Đorđe Jovanović u celoj ovoj priči?! Hitna privatizacija srpskog fudbala!Metalski radnik

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ovog dovedu onda bi to bila bomba nad bombama, decko je brz,borben,dobar tehnicar a moze ladno da igra uz levu aut liniju poput Leonarda,poluspica i spica. Ovakvi igraci su istinska pojacanja.

    0
    0
    Odgovori
    • Decko je desno krilo i spic.nikako levo krilo.dao je 22 gola i to je ok.dao je i djurdjevic u partizanu pa u olimpijakosu 4-5.nije bitan jedan igrac fudbal je timski sport

      0
      0
      Odgovori
  3. JA MISLIM DA NJEGOVA REPREZENTACIJA IGRA VECERAS PROTIV ALZIRA, PA ETO MOZDA PRILIKE DA GA I VIDIMO NA DELU!

    0
    0
    Odgovori
    • Има технику то је видно. Е сад, ипак је играо другу лигу. Иако смо ми доста слаба лига, питање како ће то изгледати. Најважније је да стигне одмах и да одради пуне припреме. А ја вјерујем да ће бити одличан

      0
      0
      Odgovori
    • Rupasi pucaju.Videli da je momak super pa odma iz druge lige.Njina druga liga bolja od naše prve lige.A dobar prodoran brz igra levom i desnom nogom.Puknite dušmani. Vas prvi predsednik bio ustaša Slavko Komar.Eto ko im je bio a krili veliki Srbi.Ha ha.Danas da se promeni vlast i da komunisti ponovo dodji na vlast oni bi opet bili veliki komunisti.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter