2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZI NAJBOLJI DEFANZIVAC: ‘Raspisan konkurs’ u Humskoj, može li Partizan ovoliko da zaradi od štopera

Objavljeno: 01.06.18 u 19:10

Već je dobro poznato da je jedan od osnovnih priliva sredstava domaćih klubova prodaja najboljih pojedinaca.

A to je ove sezone sasvim sigurno štoper koji je prošlog leta stigao u Humsku.

Reč je o Nemanji R. Miletiću koji se odlično snašao na centralnim pozicijama defanzivne linije, a to pokazuje i priznanje, odnosno to što ga je Superliga uvrstila u najbolji tim sezone kao jedinog defanzivca Partizana.

Samo godinu dana kasnije, vrlo je moguće da će upravo Miletić napustiti crno-bele, a kako je njegov agent otkrio, Partizan će od njega zaraditi cifru sa šest nula.

– Stav Partizana da Nemanja R. Miletić može da ode iz kluba samo uz ponudu od milion evra i više i to nije od juče. Postigli smo takav sporazum kada je došao u klub, a sada smo samo potvrdili da je to i dalje tako, da nema odstupanja od dogovora. Prelazni rok je več počeo, dogovorene smernice ste čuli, a zavisi naravno i od stava trenera Partizana. Rekoh već, imamo veoma dobru komunikaciju sa ljudima iz kluba i svaki potez će biti koordinisan. Interesovanja za Miletića svakako ima već sada, bio je konstantan tokom cele sezone, ali će poslednji sud doneti klub, kazao je Bojan Ostojić za Telegraf.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

    • Само ви немојте причати о тутубанима, јер сте их продали сијасет у задње 2 године. А да не вриједи милион, бе вриједи.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter