0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LEGENDA U HUMSKOJ: Predrag Mijatović posetio Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.18 u 17:00

Legendarni napadač Predrag Mijatović iskoristio je boravak u Beogradu da poseti svoj bivši klub.

Proslavljeni fudbaler FK Partizan, Peal Madrida i bivši reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović, došao je danas u prostorije našeg kluba gde je u prijatnom razgovoru sa predstavnicima uprave crno belih preneo svoje utiske o prošloj sezoni, čestitao na uspesima i poželeo sreću u daljem radu.

Ispred FK Partizan bivšeg sportskog direktora kraljevskog kluba ugostili su predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev, koji su uz prijateljski razgovor Mijatovići poklonili i dres sa brojem 8, koji je nosio igrajući za naš klub u periodu od 1989 do 1993.

Pored Partizana i Real Madrida Peđa Mijatović je igrao i za Budućnost, Valensiju, Fiorentinu i Levante. Kasnije je bio i sportski direktor kluba iz Madrida kome je doneo dugo čekanu titulu prvaka evrope kao strelac jedinog gola u finalu protiv Juvenusa 1998. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter