0
Fudbal

KAO DA JE JUČE BILO: Mijatovića još uvek ‘proganja’ čuvena prečka, ovo je njegova reakcija ss godina kasnije (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.18 u 22:02

Radi se o jednom od najtragičnijih događaja domaćeg fudbala u modernoj istoriji.

A glavni akter bio je Predrag Mijatović koji je jedanaest metara ispred sebe imao Edvina van der Sara, i nikoga više.

Ipak, ispostavilo se da nije dovoljno savladati čuvenog golmana. Van der Sar je bio na jednoj strani, a lopta na drugoj, pravo po prečki!

Igrao se Mundijal pre ravno 20 godina u Francuskoj, 1998. kada je Jugoslavija bila predvođena sjajnim asovima među kojima su Predrag Mijatović i Dejan Savićević. U osmini finala rival je bila Holandija, gotovo izvesno bi u dalje takmičenje Jugoslavija prošla da je Mijatović bio precizan sa kreča – što se nije desilo.

– Bilo je tu veoma puno nesrećnih momenata u istoriji jugoslovenskog fudbala na velikim takmičenjima, ali je ta prečka nekako modernija i smatram je sinonimom loše sreće kada su ta Svetska prvenstva u pitanju. Naravno, ne bih želeo da se to ponovi na ovom Mundijalu, nikakva prečka, nikakva stativa, samo da većina šuteva uđe u gol, rekao je Mijatović o tom čuvenom događaju, a njegovu reakciju na snimak možete videti na 24:18:

(Izvor: YouTube/RTS Oko – Zvanični kanal)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter