0
Evropske lige

IKARDI TRAŽEN, INTER NE DA: Argentinac ostaje u Milanu

Objavljeno: 01.06.18 u 12:29

Mauro Ikardi je „tražena roba“, brojni klubovi su zainteresovani da dovedu sjajnog napadača, ali kapiten Intera bar ovog leta neće napustiti klub.

Za Ikardija je već neko vreme zainteresovan Real Madrid,  interesovanje su pokazali i Čelsi i rival iz Serije A, Juventus, ali niko od njih neće uspeti i da ga dovede, ako je verovati rečima Havijera Zanetija, potpredsednika kluba:

– Normalno je da stižu ponude za igrača tog kvaliteta, ali je on kapiten i „motor“ Intera. Srećni smo jer je kod nas, i ne brinemo zbog priča o mogućem odlasku. On želi da ostane, da igra Ligu šampiona, i iz dana u dan pokazuje da voli ovaj klub, rekao je Zaneti za „Korijere delo Sport“.

Ikardi je proteklu sezonu završio sa 29 golova i deli prvo mesto sa Ćirom Imobileom iz Lacija, a poslednja vest glasila je da Juventus želi da u Milano pošalje Gonzala Iguaina, uz dodatnih 50 miliona evra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter