13
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANKETA: Mladen Krstajić je rekao svoje, da li je nacija saglasna što se tiče ‘otpisanih’?

Objavljeno: 01.06.18 u 23:56

Odlučeno je, Krstajić je sastavio spisak od 23 imena putnika za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Među otpisanima našla su se četiri igrača, trojica iz polja i jedan golman.

Kako je selektor govorio u prethodnom periodu, i sam je nekoliko puta bio ‘otpisan’ pred veliko takmičenje te zna kako će se osećati četvorka nakon današnjeg dana, kada su svi planovi vezani za Mundijal pali u vodu.

‘OTPISANI’ – Aleksandar Jovanović, Matija Nastasić, Nemanja Maksimović i Mijat Gaćinović.

Očekivano, nijedan od trojice špiceva nije skinut sa spiska reprezentacije, ali se najveće promene osećaju na pozicijama veznog reda. ‘Preopterećonst’ na krilnim pozicijama koštao je Mijata Gaćinovića koji će propustiti Mundijal uprkos sjajnim igrama u Ajntrahtu i svemu što je učinio u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pored njega, u Rusiju neće ni Nemanja Maksimović koji se, ruku na srce, nije naigrao u Valensiji, ali je njegov kvalitet dostojan najboljeg tima naše zemlje, međutim kada se uzme u obzir i to da je selekcija ograničena na 23 fudbalera, moramo razumeti i selektora.

Matija Nastasić takođe neće biti deo reprezentacije na Mundijalu, jedini fudbaler sa šireg spiska koji će zbog povrede i procesa oporavka morati da propusti najveću svetsku smotru. I na kraju, Aleksandar Jovanović, golman koji je trenutno četvrti izbor Mladena Krstajića, posle Dmitrovića, Stojkovića i Rajkovića.

Nas zanima vaše mišljenje, da li ste saglasni sa izborom Mladena Krstajića ili niste. U nastavku je anketa, a ukoliko niste saglasni sa selektorom, u komentaru ovog teksta možete izneti vaše mišljenje o tome koji igrač je trebalo da bude ‘otpisan’:

Koji je vaš stav o 'otpisanima'?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

13 Komentara

  1. Grobarcine tako ste bedni u dusi sram vas bilo da mozda necete vi da pravite selekciju?pa nama je svejedno bicemo samo deo manifestacije i to je sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve mogu da razumem,ali Rodic posebno Radonjic???To nikako,Radonjic je nabedjeni fudbaler.Momak ima problem u glavi i to opasan.

    0
    0
    Odgovori
    • Grobarska posla!
      Nije ti verovatno smetao Raća Petrović,ali ti smeta jedini dečko na ovom spisku koji na jedan dodir lopte može da reši meč

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa pomenuti vise manje ali jedan biser Srpskog fudbala Aleksandar Katai je po mom misljenju sigurno trebao da bude u reprezentaciji ako zbog niceg drugog onda zbog visprenosti, maste i kao jedini igrac koji bi mogao da nam bude joker protiv mnogih timova kojima bi bio nepoznanica…sa druge strane smo oni igraci trebaju da igraju koji ce da ginu za reprezentaciju, nadam se ima jos takvih..srecno!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Gacinovc je morao biti na spisku… Mislim da je Krstajic mnogo pogresio, prvo problemi sa Ivanovicem sada otpisuje Mijata koji je u odlicnoj formi daje golove, osvojio je kup Nemacke dao gol Bajernu dao 2 gola u kvalifikacijama sjajne partije, pravi razliku, steta…

    0
    0
    Odgovori
    • Gacinovic je drugi deo sezone odigrao daleko slabije, izgubio je mesto startera, igrao je u kupu, tu je i dao onaj gol Bajernu, Ajntraht ga je cak i forsirao upravo zbog SP i cene igraca, planirali su prodaju, hteli lepu kintu za njega i zato ga gurali…ali kad ne ide…ali sa druge strane Grujic isto, otisao na pozajmicu, igrao i tamo na silu, ovi su cak i placali penale Liverpulu jer u klauzuli o pozajmici imali su minutazu koju je grujic morao odigrati…vise im se isplatili penali nego da on igra…nije smeo biti Grujic u timu ali eto..ipak menadzeri su ti koji prave spisak!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter