0
Košarka

FOTO: hngn.com

DŽEJ AR SMIT SE PRAVDA: Niste valjda mislili da ću preko Durenta da šutiram?

Objavljeno: 01.06.18 u 12:54

Golden Stejt je stigao do 1-0 u finalnoj seriji protiv Klivlend Kavalirsa posle produžetka, ali je veliko pitanje šta bi bilo da Džej Ar Smit nije napravio glupost četiri sekunde pre kraja, kada je nakon uhvaćene lopte posle pronašenog slobodnog bacanja Džordža Hila umesto ka košu krenuo da izađe iz reketa.

Umesto prilike za pobedu, rezultat je ostao 107:107, a posle produžetka Kavsi su pali, pa je GS stigao do 124:114 i tako poveo sa 1:0.

A Smit je posle utakmice rekao sledeće:

– Znao sam rezultat, ali sam mislio da ćemo tražiti tajm aut posle uhvaćene lopte u napadu. Siguran sam da niko nije pomislio da ću šutirati preko Durenta.

 

Ovaj više nego čudan izgovor postaje dodatno neverovatniji ako se uzme u obzir to da je najgore što je moglo da se dogodi da Durent Smita izblokira i tako utakmicu odvede u produžetak. Ovako, Smit je sebi natovario na pleća teret tragičara, pa mu ne preostaje ništa drugo nego da se sjajnom partijom u drugom meču iskupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter