1
Domaći fudbal

PARTIZAN NACILJAO NOVOG NAPADAČA: Hoće li ga crno-beli privoleti pre Španaca koji ga ozbiljno jure? (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.18 u 10:52

Partizan ima ozbiljnog takmaca za dovođenje veoma talentovanog špica iz komšiluka.

Radi se o najboljem strelcu Zete iz Golubovaca, Nikoli Krstoviću, koji je tek nedavno u aprilu postao punoletan.

Partizan želi da ga dovede za duže staze, iako on već ima iskustva u davanju golova na međunarodnoj sceni, jer je bio strelac za Zetu protiv Željezničara prošle godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Krstović je u sezoni na izmaku postigao 15 golova na 39 utakmica, a sa crnogorskim klubom ima ugovor još dve pune godine. Međutim, ukoliko krenu u realizaciju, transfer ne bi trebalo da dođe u pitanje za crno-bele.

Pogotovo posle reči dojučerašnjeg Đukićevog pomoćnika, Andrije Delibašića.

– Naravno da u Humskoj znaju za Nikolu Krstovića, odličnog napadača, s velikim potencijalom. Samo, moraće da požure, koliko čujem, na njega su oko bacili i Španci – rekao je Delibašić za ‘Žurnal’.

(Izvor: youtube / VeDrIx1)

0
0

1 Komentara

  1. Daleko je on od odlicnog napadaca, mali Djole je za njega car. Takvih fudbalera je Zemunelo puno a jedina pozitivna strana ovog napadaca su godine, ruku na srce,treba taj jos da uci i uci jer se vidi iz aviona da je sirov i neskolovan. Mozda je dobar za Teleoptik pa ako se dokaze i prodje filter onda ok. jer od svega vidjenog na ovom videu,smesno bi bilo pricati o pojacanju i povezivati ga sa prvim timom Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter