6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN LEŠNJAK: Partizan je vratio prvotimce, pitanje je da li zbog Brodarca ili sebe!?

Objavljeno: 31.05.18 u 22:32

Crvena zvezda u subotu od 11 časova igra meč poslednjeg kola omladinske lige protiv Partizana, a pobeda je vodi do titule prvaka.

Crveno-beli imaju dva boda više od Brodarca koji gostuje Čukaričkom. Trener Crvene zvezde Milan Lešnjak istakao je da se ne seća da je ikada bilo ovoliko tenzije oko jedne utakmice omladinaca.

– Jeste poslednja utakmica, jeste derbi, ali joj prilazimo kao i svakoj do sada. Za nas su sve utakmice ovog proleća, ali i tokom sezone bile derbi. Nadam se da će momci imati pristup kao i na prethodnim utakmicama i da će za to biti nagrađeni dobrim rezultatom. Čujemo da je Partizan vratio neke prvotimce sa odmora jer im je jako bitno da pobede, ne znam iz kog razloga, da li zbog sebe ili Brodarca, neću da ulazim u to. Ipak, nas to ne remeti, spremamo se kao i za svaki drugi meč. Za mene su ovi momci uradili fantastičan posao do sada, pokazali su odličan fudbal, imamo neverovatnu gol razliku, neviđenu na omladisnkim terenima. Ispunili su sva moja očekivanja i iz nedelje u nedelju svi su mogli da vide da Zvezda ima sjajnu perspektivu u njima – rekao je Milan Lešnjak.

Crvena zvezda je u prvom derbiju ove sezone savladala Partizan sa 4:1.

0
0

6 Komentara

  1. A zasto da neizvede najjaci tim,izadjite na teren i pobedite,a ne ovako vratio neke igrace,pa valjda treba da igraju najbolji.

    0
    0
    Odgovori
  2. lesnjak, pa i TI vrati prvotimce …AKO … imas !? glupog li pitanja … ma nista nas iznenaditi NE moze, sto iz RUPE dolazi. iznenadje jesamo … AKO … je nesto REGULARNO i unapred NE NAMESTENO !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pratim mladje kategorije OLS – i mogu vam reci da se ne zna gde je gore namešta da li u našoj jadnoj super ligi. Gledao sam utakmicu Radničkog iz Niša i Brodarca- omladinci, -smešno- Brodarac pobedjuje iz dosudjenog penala, a koji ni igrači Brodarca i rukovodstvo ne bi svirali.jer lopta pogadja igrača u leđa i to je bio znak da sudija svira penal, deca Radničkog su otišla plačući u svlačionicu. Sramno tako da gospodo iz Zvezde -nameštate svi i ne moj te da gledate u tudje dvorište, kada ste svi vi isti – po nameštanju utakmica. Fudbal definitivno treba zabraniti u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter