0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KOKOŠKOV: Talentovanijeg od Dončića nisam trenirao

Objavljeno: 31.05.18 u 16:59

Kada je Igor Kokoškov preuzeo Finiks Sanse i tako postao prvi strani trener u istoriji NBA lige na čelu nekog kluba, a zatim i Finiks dobio pravo da prvi bira na predstojećem draftu, mnogi su to videli kao siguran znak da će Luka Dončić put Arizone.

Nakon gostovanja Kokoškova na podkastu „The Outlet“, postalo je jasno da doskorašnji selektor Slovenije koji je sa Dončićem pokorio Evropu itekako želi da sa sjajnim bekom sarađuje i u Finiksu:

Luka je ekstremno talentovan, verovatno najveći talenat kog sam za ovih 25 godina bavljenja trenerskim poslom trenirao. Pre svega mislim na potencijal, na to gde ga vidim kroz par godina. Uradio je mnogo u dresu reprezentacije, a kod nas je i porastao. U Realu je bio deo rotacije.

Kokoškov je istakao i da je Dončića poslednji put video još prošle godine:

– U dobrom smo odnosu, i imamo sjajna sećanja. Videli smo se pre osam meseci… Za igrača u tim godinama, to je veliki period a Luka je strašno napredovao, zaključio je Kokoškov.

Da li će se saradnja nastaviti u Finiksu, saznaćemo 21. juna.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter