0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ponudu jačaju reprezentacije, evo predloga za kladioničarski četvrtak

Objavljeno: 31.05.18 u 11:30

Nacionalni timovi kreću u uigravanje za Mondijal u Rusiji tako da nema mnogo drugih mečeva, pa danas sledi miks na tiketu sa košarkom.

RUMUNIJA – ČILE 2 (2.25)

Pre samo godinu dana ove ekipe su igrale u Klužu i posle preokreta slavio je domaćin, a svakako da su Sančez i saigrači spremni za novi spektakl sa ciljem da usledi rezultatski revanš.

MOLDAVIJA – KONGO 2 (2.40)

Obe ekipe se spremaju za takmičenja od jeseni mada će svakako pokušati da dođu do povoljnog ishoda, a blagu prednost imaju gosti bez obzira što nisu u kompletnom sastavu.

LUKSEMBURG – SENEGAL 2 (1.45)

Bez obzira što verovatno neće igrati prva ‘zvezda’ Mane, gosti su apsolutni favoriti u prvoj kontrolnoj utakmici i pokušaće da ostvare pun pogodak zbog potrebnog samopouzdanja pred veliko takmičenje.

BORAC – FMP 1 (1.97)

U Čačku su padali mnogi favoriti i domaćin nema poraz kraj Morave u Superligi i pokušaće da sruše beogradski tim pred svojim navijačima i obezbede majstoricu.

Ukupna kvota na tiketu je 15.08.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter