0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE ALTERNATIVA ZA BORJANA: Zvezda dovodi golmana koji ih je prošle godine ostavio bez titule! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 15:00

Fudbalski klub Crvena zvezda prilično je aktivan na tržištu i čini sve da se u najkraćem mogućem roku pronađe željena rešenja, za jačanje tima pred pohod na Evropu.

Crveno-beli dali su se u potragu za čuvarem mreže koji bi bio alternativa Milanu Borjanu, ili čak mogao da postane prvo rešenje trenera Vladana Milojeića u slučaju da reprezentativac Kanade ovog leta napusti „Marakanu“ (postoji interesovanje iz Engleske i Belgije.

Izbor je pao na Zorana Popovića, člana norveškog prvoligaša Bodo Glimta, sa kojima su obavljeni prvi razgovori. Prema saznanjima HotSporta Popović je prihvatio poziv Zvezde da se od leta preseli u njihove redove, ali oko ovog transfera pitaće se i Norvežani sa kojima tridesestogodišnji čuvar mreže ima ugovor do decembra.

FOTO: HOTSPORT

Popović je navijačima Zvezde ostao u sećanju po čudesnim odbranama u dresu Voždovca, kojima je njihov u finišu sezone ostavio bez bodova „na krovu“ i omogućio Partizanu da preuzme lidersku poziciju.

Kasnije je iskusni golman dvođen u vezu sa crno-belima, međutim taj transfer nije realizovan, ali bi zato ovoga leta mogao da završi na drugoj strani Topčiderskog brda.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter