0
ATP

FOTO: Twitter

ROLAN GAROS: Novak u tri koraka preskočio Munara za plasman u treće kolo

Objavljeno: 30.05.18 u 15:20

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo grend slema u Parizu, pošto je u meču drugog kola bio bolji od Španca Đaumea Munara sa 3:0, po setovima 7:6 (1), 6:4 i 6:4.

Dvadesetjednogodišnji Španac, kojeg mnogi smatraju za Nadalovog naslednika, pružio je dobar otpor Đokoviću ali kada se sve sabere i oduzme ni u jednom trenutku nije uspeo da pitanje pobednika dovede u pitanje.

Najbliži iznenađenju Munar je bio u prvom setu kada je naterao Novaka da igra taj-brejk, međutim tu je novak odreagovao odlično i suvereno rešio set u svoju korist.

U drugom setu igralo se izjednačeno do devetog gema, a zatim je naš teniser dodao gas i sa dva uzastopno osvojena gema došao do vođstva od 2:0 u setovima.

Munar je i u trećem setu pokazao koliki talenat poseduje, uspeo da namuči Đokovića koji je do ključnog brejka stigao u finišu seta, poveo sa 5:3 i na kraju došao do trećeg kola gde ga očejuje pobednik meča između Santjaga Hiralda i Roberta Bautiste Aguta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter